Japa 435 -polttopuukone Video

0
Japa® 435 on metsäalan ammattilaisen polttopuukone, jossa on uudenlainen, patentoitu halkaisuterä, patentoitu puhdistusmekanismi sekä täysin uusittu muotoilu. Muotoilu on metsäkonevalmistaja Ponssellekin suunnitelleen LinkDesignin muotoilija Matti Sillanpään käsialaa. Kone soveltuu kaiken kokoiselle pehmeälle ja kovalle puulle. Japa® 435 tekee tasalaatuista ja puhdasta polttopuuta vaivattomasti ja turvallisesti.

20-tuumaisella laipalla varustettu hydraulitoiminen ketjusaha mahdollistaa jopa 43 cm paksujen tukkien syöttämisen. Japa®435 on saatavilla 15 kW:n sähkömoottorilla, traktorin voimanulosotolla tai näiden yhdistelmänä.

Japa® 435 mallissa toimintaa ohjaa käyttäjää avustava äly. Kone on varustettu sensoreilla, jotka mittaavat ja ohjaavat koneen toimintaa reaaliaikaisesti. Kone osaa optimoida automaattisesti toimintaansa työstettävän puun mukaan. Koneeseen on saatavilla laaja lisävarustevalikoima, mukaanlukien kosketusnäyttö, joka näyttää käyttäjälle koneen tuottavuustietoja sekä muuta analytiikkaa.

Customer comments

No comments were found for Japa 435 -polttopuukone Video. Be the first to comment!