UW40 Video

0
www.usewood.fi

Usewood-risuraivain on uuden tyyppinen koneellisen varhaisperkauksen ja taimikonraivauksen työväline. Laite voidaan kiinnittää maataloustraktorin tai pienen metsäkoneen metsäpuomiin. Voimanlähteeksi riittää tavallinen maataloustraktorin hydrauliikka. Risuraivain on tarkoitettu pieniläpimittaisen vesakon katkaisuun. Pyörivä terärakenne mahdollistaa veitsikatkaisun tai sahakatkaisun riippuen käytettävästä pyörimissuunnasta.
Laitteen rakenne perustuu patentoituun vankkaan ja varmatoimiseen kehälaakeriratkaisuun. Kehälaakerin hammaskehää pyörittää hydraulimoottori. Terän pyörimisnopeus ja terätiheys on sovitettu niin, että jokaisessa leikkuun sormivälissä tapahtuu nopea ja täysivoimainen katkaisu. Pyörimisnopeus on hidas, 2 sek/kierros, jolloin terältä ei lennä vaarallisia lastuja tai metallipalasia. Terän muoto suojaa leikkuupintoja kiviltä ja iskuilta.
Teknisiä tietoja:
-paino 90 kg
-hydraulisyöttö 40-60 l/min, 180 bar
-katkaisuläpimitta veitsikatkaisulla 0-40 mm, sahakatkaisulla 20-90 mm yhdeltä puolelta katkaistuna
-sovitettavissa kaikenlaisiin metsäpuomeihin riipukkeen tilalle

Slyröjaren UW40 är det naturliga valet för dig som arbetar med skötsel av plantskog.

Med de rätta arbetsredskapen kan du sköta plantskogen effektivt och slutresultatet är en ungskog som växer bra. På slyröjaren UW40 finns både såg och bett. Du kan välja rotationsriktning för eggen för antingen sågning eller kapning.

Det har aldrig tidigare gått lika smidigt att röja sly.

When your goal is to help young trees to get stronger and grow better, UW40 brushwood cutter is perfect choice for you. UW40 brushwood cutter gives you power and accurancy to do all precommercial thinnings. The compact head has either cutting or sawing function, depending on the rotation direction of blade.

Whether you need applications for young stand management or brushwood clearance this versatile head can take on many jobs.

Customer comments

No comments were found for UW40 Video. Be the first to comment!